Nyheter

Sylwan och Fenger-Krog stärker teamet med två nya delägare

Annika Troive Hedman är verksam som advokat på byrån sedan januari 2018. Innan Annika valde advokatbanan skaffade sig Annika gedigna erfarenheter genom sina tidigare anställningar som åklagare och verksjurist.

Annika är specialiserad inom familjerätt och brottmål, framför allt vårdnad om barn, uppdrag som målsägandebiträde och särskild företrädare för barn. Annika åtar sig även uppdrag som försvarsadvokat, där hennes tidigare erfarenhet som åklagare är värdefull.

Jakob Raihle är verksam som advokat på byrån sedan september 2021. Jakob kom då närmast från PwC Sweden där han var verksam som affärsjurist. Dessförinnan var Jakob under femton år advokat och delägare i Falkenborn Advokatbyrå.

Jakob arbetar med affärsjuridik och är specialiserad på företagsöverlåtelser, framför allt inom fastighetsbranschen. Jakob är väletablerad inom sina verksamhetsområden och har närmare tjugo års erfarenhet av att hantera stora och komplexa ärenden.

”Vi är väldigt glada över att få Annika och Jakob som nya delägarkollegor och vet att de båda med sina breda och gedigna erfarenheter kommer att bidra till att göra byrån än vassare ”, säger delägarna Axel Eskeby och Henrik Jalkenäs.

Kontakta oss

Trotzgatan 22
Box 1043, 791 10 Falun
Tfn: 023-70 58 00