Nyheter

Nyanställning

Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB har glädjen att informera om att en ny advokat, Jakob Raihle, börjar sin anställning hos oss idag, onsdag den 1 september 2021.

Jakob började sin yrkesverksamma juristbana hos oss som sommarnotarie i flera omgångar under studietiden och arbetade även en period som biträdande jurist efter sin examen. Efter tingstjänstgöring på förvaltningsrätt var Jakob advokat och delägare på Falkenborn Advokatbyrå där han huvudsakligen arbetade med fastighets- och hyresrätt samt transaktioner. De senaste åren har Jakob varit jurist på PwC i Falun där han också i stor utsträckning har arbetat med fastighetsrelaterad juridik, transaktioner och övrig affärsjuridik. Jakob för med sig gedigen kompetens och erfarenhet och bidrar med en viktig förstärkning inom nämnda rättsområden.

Varmt välkommen Jakob!

Kontakta oss

Trotzgatan 22
Box 1043, 791 10 Falun
Tfn: 023-70 58 00