Nyheter

VI SÖKER ADVOKAT

Advokatfirman Sylwan och Fenger-Krog AB är en av Sveriges äldsta advokatbyråer med kontor beläget i centrala Falun. Byrån sysselsätter för närvarande sex advokater och en biträdande jurist, vilket gör byrån till en av de större byråerna i Dalarna. Verksamheten är i huvudsak inriktad på affärsjuridik, konkurs- och rekonstruktionsärenden, brottmål och familjejuridik.

Vi söker en advokat med huvudsaklig inriktning mot familjejuridik.

Vi förutsätter att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper samt gedigen erfarenhet av arbete med familjerättsliga ärenden.

Om du vill ha ytterligare information om advokatbyrån och den lediga tjänsten, är du välkommen att kontakta advokat Axel Eskeby, telefonnummer 023 – 70 58 00.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning, betyg och referenser skall vara oss tillhanda senast måndag den 9 oktober 2017 och skickas per e-mail till info@sylwan.se eller per brev till Sylwan och Fenger-Krog AB, Att: Axel Eskeby, Box 1043, 791 10 Falun.

 

 

Kontakta oss

Trotzgatan 22
Box 1043, 791 10 Falun
Tfn: 023-70 58 00